Gå til VAXA Leietakerportal ved å trykke her

M - F: 08:00 - 17:00

 • Kontortider

  post@vaxaproperty.no

 • Epost

  +47 32 82 82 79

 • Telefon

  Nylansering: VAXA Property leietakerportal

  juni 7th, 2016

  VAXA Property lanserer som en del av sin forvaltningstjeneste VAXA Property leietakerportal.

  Portalen er utviklet av VAXA og tilbyr en enkel og brukervennlig informasjons- og kommunikasjonskanal mellom gårdeier, forvalter og leietaker. Via egen innlogging har hver bruker av en eiendom tilgang til praktisk informasjon, brannvern, HMS mm. I tillegg kan ansatte på din eiendom sende avviksmeldinger direkte til forvalter og fellesmeldinger til leietakere distribueres automatisk på epost til samtlige. Kontakt oss for en prat om hvordan leietakerportalen forenkler og effektiviserer din administrasjon, samt gir leietakerne en enklere hverdag.

  Forvaltning

  Kontakt

  Billingstadsletta 19
  1396, Billingstad
  +47 32 82 82 79
  post@vaxaproperty.no

  Copyright © 2017 VAXA Property AS. All rights reserved.