Gå til VAXA Leietakerportal ved å trykke her

M - F: 08:00 - 17:00

 • Kontortider

  post@vaxaproperty.no

 • Epost

  +47 32 82 82 79

 • Telefon

  Eiendomsdagen i Drammen

  oktober 14th, 2016

  VAXA Property deltok på Eiendomsdagen i Drammen 13.10.2016, et faglig og sosialt arrangement i regi av Næringsforeningen i Drammensregionen.

  Det årlige arrangementet knytter sammen eiendomsinvestorer, rådgivere, utviklere, banker og andre aktører innen eiendom. Dagens innlegg var delt i tre ulike deler:

  • Drammens muligheter
  • Vi griper mulighetene
  • Regionhovedstaden Drammen – hva nå?

  Vårt syn på Drammensregionen som et spennende, voksende og attraktivt område for eiendom bekreftes av foredragsholderne. Drammen har hatt stor suksess med sin langsiktige visjon om å transformere byen «fra harry til hot» slik mange har omtalt transformasjonen. Ordfører Tore Opdal Hansen presenterte at det bare fra det offentlige skal investeres 30 milliarder kroner i offentlig infrastruktur frem til 2030, det er 9,5 millioner kroner hver eneste arbeidsdag. Dette vil skape nye arbeidsplasser, stimulere til vekst og bidra til økt tilflytning.

  Liertoppen Næringspark, forvaltet av VAXA Property ble presentert av eiendomsinvestor Lars Nilsen som en suksesshistorie innen eiendomsutvikling i innlegget «Fra problem til suksess». VAXA Property har vært involvert i eiendommen siden den ble overtatt av Lars Nilsen og Trond Sørum i 2015.

  Forvaltning

  Kontakt

  Billingstadsletta 19
  1396, Billingstad
  +47 32 82 82 79
  post@vaxaproperty.no

  Copyright © 2017 VAXA Property AS. All rights reserved.