Gå til VAXA Leietakerportal ved å trykke her

M - F: 08:00 - 17:00

 • Kontortider

  post@vaxaproperty.no

 • Epost

  +47 32 82 82 79

 • Telefon

  VAXA leverer rådgivning, finansiell analyse og verdivurdering innen eiendom, med hovedfokus på næring. Vi opererer innenfor markedsområdene eiendomsfinans, transaksjoner, utvikling, drift og forvaltning.

  VAXA Property

  post@vaxaproperty.no
  +47 32 82 82 79

  Aktuelt

  Kort om VAXA

  KORT OM OSS
  VAXA er et uavhengig privateid rådgivningsselskap. Vi tilbyr privatpersoner og selskaper finansiell rådgivning innen eiendom, både næringseiendom og bolig. VAXA bistår med finansiell tilrettelegging, strukturering, refinansiering og forvaltning, samt verdivurdering og prosjektanalyser.

  KOMPETANSE
  VAXA besitter høy finansiell kompetanse og skiller oss ut i markedet med vår tverrfaglige bakgrunn fra finans, management consulting og bygg og anlegg. Dette gir oss en reell forståelse for de underliggende verdidriverne i en eiendom.

  VÅR ROLLE
  VAXA har sitt navn fra gammelnorsk hvor vaxa betyr å vokse. For oss handler vår rolle om å styrke og trygge vekst i de prosjekter vi er involvert med. VAXA har utført oppdrag for eiendommer med samlet verdi på NOK 6,5 mrd. Geografisk opererer vi på Østlandet, primært i Oslo, Akershus og Buskerud.

  TILNÆRMING
  Vår kompetanse er forankret og sydd sammen i avanserte modeller for å effektivisere analyser, finansiell tilrettelegging og forvaltning av næringseiendom. Med dyptgående analyser og tverrfaglig samarbeid med andre aktører optimerer vi eiers formuesforvaltning innen eiendom.

  Forvaltning

  Kontakt

  Billingstadsletta 19
  1396, Billingstad
  +47 32 82 82 79
  post@vaxaproperty.no

  Copyright © 2017 VAXA Property AS. All rights reserved.