arrow

VAXA PROPERTY

Vaxa Property leverer forvaltnings- og rådgivningstjenester innen eiendom, med hovedfokus på næringseiendom. Selskapet forvalter ca. 230.000 kvm næringseiendom til en samlet verdi av ca. 11 mrd NOK og har vært rådgiver ved DD og kapitalstrukturering for samlet transaksjonsverdi på ca. 25 mrd NOK.

 

Selskapet forvalter kontor- og kombinasjonseiendom, samt kjøpesenter. Våre eiendommer er lokalisert i Stor-Oslo området.

Side Image

Ledige stillinger

Ønsker du å være en del av Norges mest innovative og voksende eiendomshus?

Vi utvider teamet vårt med flere dyktige og ambisiøse hoder. Du blir del av et dynamisk og levende team, med masse "hands-on" arbeid på tvers av hele eiendomsfaget. Vi ser etter deg som liker en utfordring, har humor og som ønsker å ha ansvar.

Vi har for tiden stillinger ledig som:
  • Serviceleder Elektro - Fullltid
  • Rådgiver Teknisk Due Diligence - Fulltid
Les mer
Side Image

Vi innfører Dalux

Som et ledd i vår satsning på digitalisering implementerer vi fra og med Q4 2019 Dalux FM i alle våre eiendommer. Våre leietakere og serviceleverandører vil i tiden fremover dra nytte av gode integrerte systemer i våre arealer, med innrapportering av avvik via appen Dalux Help Desk, oppgavestyring for servicepersonell i egen portal og app, samt merking av anlegg og viktige byningsdeler med QR koder.
Les mer