OM OSS

Prosjektingeniør

LYST TIL Å JOBBE MED REHABILITEIRNG/UTVIKLING AV EIENDOM?

 

Vi ekspanderer og søker etter flere dyktige medarbeidere som vil være med på utviklingen videre som prosjektledere/prosjektingeniører.

 

VAXA er et uavhengig rådgivningsselskap innen eiendom. Selskapet ble stiftet i 2014 og er deleid av Clarksons Platou. Med bred og god erfaring innen utvikling, transaksjoner, drift og forvaltning er VAXA en sterk ressurs innenfor alle aspekter i eiendomsfaget.

 

Teamet kommer fra variert bakgrunn med solid kompetanse innen eiendom, bygg og anlegg og finans. Med et bredt nettverk av rådgivere og utførende aktører representerer VAXA en unik partner for sine kunder innen eiendom. Siden oppstarten i 2014 har VAXA hatt et sterkt fokus på utvikling av organisasjon, systemer og faglig utvikling. Dette har gitt VAXA en solid base for stor vekst i kommende år.

 

Med 300 000 kvm eiendom under forvaltning, er Vaxa i ferd med å bli et av landets ledende eiendoms- og forvaltningshus. Fremover skal VAXA vokse organisatorisk og ha sterkt fokus på utviklingen av et av Norges beste eiendomsteam.

 

Ønsker du å være en del av Norges mest innovative og voksende eiendomshus?

Vaxa utvider teamet med flere dyktige og ambisiøse hoder. Du vil bli en del av et dynamisk og levende team, med masse "hands-on" arbeid på tvers av hele eiendomsfaget. Du vil få mulighet til å jobbe med spennende prosjekter innen alt fra lager og kjøpesenter til kontoreiendommer. Vaxa har i dag en variert bygningsmasse som vil gi utfordrende oppgaver for den rette.

 

Vi ser etter deg som liker en utfordring, er en lagspiller, og som liker å ha ansvar. Du trives med å jobbe med flere prosjekter samtidig og ta eierskap i hele prosessen fra A-Å.

Stillingen innebærer ansvar for prosjektene, enten alene eller som del av eller leder av team i større prosjekter. Du vil ha hovedansvar for å gjennomføre prosjekter eller deler av prosjekter i samarbeid med et sterkt kompetent team. Mindre prosjekter kan typisk være tilpasning til leietaker 500-1500 kvm og større prosjekter kan være rehabilitering/modernisering av eksisterende bygg. Vaxa har i tillegg mange oppdrag som byggherrerepresentant og stillingen kan ved ønske/kapasitet innebære spennende oppgaver innen prosjektutvikling i tillegg til arbeid innen due diligence og transaksjoner.

 

ARBEIDSOPPGAVER:

 • Planlegge, lede og gjennomføre prosjekter i eiendomsporteføljen samt for eksterne kunder.
 • Utarbeidelse av budsjetter.
 • Kontraktsinngåelse med leverandører, rådgivere etc.
 • Rapportering innad og til byggherre.
 • Prosjektledelse/byggherrerepresentant ved ombyggingsprosjekter

ØNSKEDE KVALIFIKASJONER:

 • Ingeniørutdannelse innen bygg/anlegg eller tilsvarende.
 • Erfaring som prosjektleder, anleggsleder, byggeleder eller erfaring innen ledelse av byggeprosjekter fra entreprenør
 • Interesse for teknologisk og digital utvikling i eiendomsbransjen
 • Økonomisk kompetanse og forståelse

PERSONLIGE EGENSKAPER:

 • Høyt energinivå, egen drive og med en sunn prestasjonsorientering
 • Intellektuelt nysgjerrig og lærevillig
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne
 • Løsnings- og resultatorientert
 • Strukturert, selvstendig og effektiv, og liker å jobbe i team

Hos Vaxa får du spennende utfordringer med eksisterende bygningsmasse hvor du får mulighet til å utarbeide kreative løsninger. Du får i tillegg fordelen av å jobbe i et lite selskap med et stort system i ryggen (Clarksons Platou). Vi tilbyr en spennende, variert og utfordrende hverdag i et solid selskap i vekst. Du vil få jobbe sammen med engasjerte kollegaer i et hyggelig, tverrfaglig og sosialt arbeidsmiljø.

 

Vi tilbyr karrieremuligheter innen eiendomsforvaltning, prosjektgjennomføring og teknisk due diligence ifbm. kjøp og salg av eiendom. Her er det muligheter for videreutdanning og videreutvikling, konkurransedyktige betingelser og gode forsikrings- og pensjonsordninger.

 

Ta kontakt med Christian Forst Røine på epost: christian.forst@vaxaproperty.no / Espen Klein på e-post espen.klein@vaxaproperty.no

 

Søknader blir behandlet fortløpende så ikke nøl med å sende inn din søknad.