Vaxa Property
Vi er en av Norges ledende forvaltere
av næringsbygg
Om oss

Hvem er Vaxa Property?

Vaxa Property AS, kjent som Vaxa, er en fremtidsrettet kommersiell virksomhet dedikert til å skape verdier for våre eiere, partnere og kunder. Vår kjernevirksomhet fokuserer på økonomisk vekst, mens vi samtidig arbeider målrettet mot økt verdi for samfunnet og miljøet.

Vaxa tilbyr et bredt spekter av tjenester, fra verdivurdering og bærekraftsrådgivning til due diligence og kjøpsrådgivning. Vi er eksperter på å optimalisere drift og leietakerforhold, og tilbyr støtte innen økonomistyring og regnskapsførsel, samt prosjektering ved behov. Vår tilnærming er designet for å redusere risiko og øke verdien på eiendommene vi forvalter, for å sikre best mulig utfall ved salg.

Vaxa Property AS er et ledende firma innen forvaltning og rådgivningstjenester for eiendom, med et spesielt fokus på næringseiendom. Fra 2019 til 2020 utvidet Vaxa sin forvaltning til over 400.000 kvadratmeter eiendom, verdsatt til rundt 32 milliarder NOK. Vår portefølje består av kontor- og kombinasjonseiendommer, samt kjøpesentre, strategisk plassert i Stor-Oslo området.

Som et uavhengig og innovativt rådgivningsselskap i eiendomsbransjen, grunnlagt i 2014 og deleid av Clarksons, står Vaxa som en sentral aktør i alle aspekter av eiendomsforvaltning. Vårt team, med sin mangfoldige bakgrunn og dyptgående kompetanse innen bygg, anlegg og finans, posisjonerer Vaxa som en unik og verdifull partner for våre kunder. Med vårt engasjement for organisatorisk utvikling og kontinuerlig faglig vekst, er vi fast bestemt på å utvikle et av Norges fremste eiendomsteam og fortsette å være en foretrukket samarbeidspartner, både nå og i årene som kommer.

Selskapet består av tre selskaper;

Vaxa Property AS - rådgivnings- og forvaltningsselskap

Vaxa Drift AS - driftsselskap for våre eiendommer

Vaxa Økonomi AS - autorisert regnskapsbyrå

Våre verdier

Våre verdier er reflektert i alle aspekter av vår virksomet, de er vår virksomhet. Vaxa Property sine verdier er fundamentet for vår virksomhet. Det er kun gjennom å leve våre verdier vi kan oppnå vår misjon og bidra til våre kunder, våre ansatte og samfunnet.

Lidenskap

Med lidenskap for det vi driver med gir vi alltid det lille ekstra. Dette reflekteres i våre resultater.

Integritet

Våre kunder kan føle seg trygge på at arbeidet Oxe leverer alltid kan etterprøves og komme ut i godt lys.

Profesjonell

Vi skal besitte høy kompetanse, holde løfter, være ærlige og ha respekt for kunden og vedkommendes verdier.

Verdiskapende

Vi skal bidra til økonomisk verdiskapning på bunnlinjen til våre kunder, minimere risiko og bidra til bærekraftige eiendommer.

Finansiell kompetanse

Risikooptimering

Verdsettelse

Helhetlig oversikt

Uavhengig

Teknisk kompetanse

Teknisk forståelse

Leietakerinnsikt

Drift og kostnader

Utvikling og vedlikehold

Modeller og systemer

Properitære modeller

Dyptgående analyser

Effektivt og detaljert

Gode systemer

Karriere

Som en del av vår videreutvikling, ønsker vi å komme i kontakt med deg som har kompetanse innen eiendom og prosjekt.
Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat.

Kontakt

Takk for din søknad! 
Ups! Ser ut som noe er feil, sjekk at du har fylt ut alle feltene riktig.