• Skoggata 19 / Kronprinsens gate 2, Moss

 • Skoggata 19, beliggende en fem minutters gange fra Moss Stasjon, er et moderne og fremtidsrettet kontorbygg i hjertet av Moss sentrum. Ferdigstilt i 2014, er bygget stolt bærer av BREEAM-sertifiseringen “Very Good”, som understreker dets fokus på bærekraft og fleksibilitet. Dette gjør det til en ideell arbeidsplass for nåværende og fremtidige virksomheter. Den attraktive beliggenheten gir lett tilgang til offentlig transport, med kort avstand til både jernbanestasjonen og den kommende dobbeltsporforbindelsen. I tillegg ligger eiendommen bare to minutter fra Moss Bussterminal og fem minutter fra E6, via RV19, noe som sikrer god tilgjengelighet også for de som foretrekker bil.

  Når dobbeltspor og ny jernbanestasjon er klare, vil reisetiden mellom Moss og Oslo reduseres til kun 30 minutter, med fire avganger i timen. For øyeblikket er korteste reisetid 41 minutter.

  Eiendommen er også direkte tilknyttet gågata i Moss, et hyggelig bilfritt område perfekt for shopping og bespisning. Videre ligger Amfi Moss, med over 70 butikker og spisesteder, i nærheten. Olav Thon Gruppen planlegger en omfattende regulering av den eldste delen av senteret, noe som ytterligere forsterker områdets attraktivitet. Skoggata 19 tilbyr dermed et førsteklasses arbeidsmiljø, omgitt av lokale fasiliteter og tjenester, til glede for både ansatte og besøkende.

 • Informasjon

 • Type eiendom: Kontor

  Antall kvm: 5.349

  Antall leietakere: 1

 • Praktisk informasjon til leietakere

  PDF
 • Kontakt

 • Alexander Thorvaldsen

  Forvalter

Flere eiendommer

Kabelgata 8, Oslo

Type eiendom: Kontor

Antall kvm: 10.266

Antall leietakere: 8

Les mer

Hegdehaugsveien 24 & 26

Type eiendom: Kombinasjon

Antall kvm: 6252

Antall leietakere: 6

Les mer

Bogstadveien 11, Oslo

Type eiendom: Handel/Kontor

Antall kvm: 4796

Antall leietakere: 4

Les mer